perjantai 3. helmikuuta 2017

Lupapiste.fi ja rakennuslupa jätetty

Lupapiste
Rakennuslupa pähkinänkuoressa Linkki
Lupapisteen prosessi Linkki
 
Monesti olen kuullut, että siihen rakennusluvan jättämiseen menee aikaa, vaivaa ja hirveä määrä erilaisia dokumentteja, prosesseja ja paperisotaa...

Meillä vastaava työnjohtoja/pääsuunnittelija Nalle Grönberg loi meille projektin Lupapiste.fi:n palveluun ja liitti meidät mukaan. Siitäpä se lupaprosessi sitten lähti etenemään ja kyllä täytyy todeta, että mielestäni tuo lupapisteen käyttö on ollut helppoa, eikä monessakaan kohtaa ole ollut hankaluuksia täyttää oikeita tietoja taikka lisätä dokumentteja tms. Helppoa siis, kiitos lupapisteen.

Kaikki luvan hakemiseen tarvittavat osapuolet saa näppärästi kutsuttua mukaan sähköpostilla ja he pääsevät lisäämään dokumentteja sekä allekirjoittamaan ne sähköisesti. Ongelmatilanteessa tai muuten vaan, on lupapisteessä keskusteluikkuna viranomaisen ja osapuolten välillä, jossa voi kysyä neuvoa jne.

Lupapiste toimii niin kännykällä kuin tabletilla ja tietokoneella sujuvasti. Voin melkein väittää, että rakennusluvan hakeminen ei voi juuri helpommaksi muuttua. Rakennuslupa on täten jätetty odottamaan päätöstä.
Lupapisteen palveluinfo

Lupapiste.fi


Lähde: lupapiste.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti