torstai 17. elokuuta 2017

Kaupallisessa yhteistyössä Omega-keittiöt

Hienoa saada kolmen sukupolven rakennusprojektiimme uusi yhteistyökumppani! Tervetuloa mukaan Omega-keittiöt!

Omega-keittiöt on vuodesta 1998 toiminut suomalainen perheyritys Pohjois-Suomesta. Kaikki Omegan kalusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista käsityönä Ylivieskassa. Meillekin tärkeää koko projektissamme on laadukas suomalainen tuote ja suomessa tehty työ. Siksi Omega-keittiöt on loistava yhteistyökumppani meille.
Omega-keittiöiden mottona ja kantavana ajatuksena on tyytyväinen asiakas. Tämän olemme huomanneet niin asioidessamme puhelimitse, sähköpostilla kuin vierailessamme Lahden myymälässä. Meidän kolmen sukupolven projektin haasteet ymmärretään, meidän toiveitamme kuunnellaan sekä autetaan toteuttamaan ne. Me odotamme innolla jo keittiöidemme asennusta!
Omega-keittiöt on Sievitalon kumppani keittiöiden ja kiintokalusteiden toimittajana. Omega-keittiöt oli entuudestaan meille tuntematon ja haluamme tällä yhteistyöllä tuoda omalta osaltamme esille Omega-keittiöiden laadukkaat tuotteet ja asiakaslähtöisen palvelun.
Omega-keittiöiden yhteistyökumppanit ovat Suomen ja maailman huipulta, muun muassa Blum, Josadoor, Kensapuu, Savo, AEG, Electrolux, Stala, Blanco.

"Omega-keittiöt on vanha perheyritys, jonka tärkein motto on alusta saakka ollut tyytyväinen asiakas. Meille jokainen asiakas on tärkeä. Haluamme, että jokainen asiakkaamme voi ylpeänä todeta uutta keittiötään esitellessään sen olevan Omega-keittiö.  Laatu ei ole meille vain sana, vaan ehdoton edellytys koko toiminnalle. Ja haluamme vielä kertoa, että Suomen Yritysvaliot Oy:n 2016 tekemän tutkimuksen mukaan Omega-keittiöillä on Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat."
-omegakeittiöt.fi

Omega-keittiöt vaihtoi omistajaa tänä vuonna ja yrityksen uusi visuaalinen ilme on raikas ja selkeä. Uudituneet nettisivut löytyvät osoitteesta omegakeittiot.fi

Omega-keittöt somessa:
Pinterest
Instagram
Facebook

Koko kodin kalusteet helposti ja ajallaan

Lähteet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti