torstai 3. elokuuta 2017

Leakomatic etäohjattava vesivuotovahti

Kaupallisessa yhteistyössä Leakomatic Ab.

Kaikki ovat varmasti kuulleet tai tuntevat jonkun, jolle on sattunut vesivahinko. On hajonnut sitä sun tätä tai haljennut vesiputki seinän sisältä ja omasta kodista on tullut asuinkelvoton massiivisen vesivuodon takia. 

Markkinoilla on erilaista hälytintä, vahtia, sulkuventtiiliä ja vaikka mitä, mutta ne kaikki vieläpä yhdessä ja samassa paketissa on harvinaista. 

Ratkaisuksi löysimme tarkimman markkinoilla olevan vesivuotokytkimen, joka paitsi sulkee vedentulon ja myös hälyttää suoraan verkon yli käyttäjälle havaittuaan vuodon: tietokoneella, mobiililaitteella/aplikaatiolla etävalvottava ja hallittava Leakomatic M4i Vesivuotovahti. Laite valvoo kotiasi 24/7/365, joten pelko kotisi runtelevasta vesivuodosta on poispyyhitty ja voit olla huoleti. 

Leakomatic on 2002 perustettu yritys, jonka tavoitteena on estää käyttövesijärjestelmän vesivuodot. Laitteet valmistetaan Suomessa Maarianhaminan tehtaalla, jossa kaikki tuotteet testataan laadullisesti sekä sarjanumeroidaan yksilöllisesti. Testauksen suorittaneen asentajan nimikirjaimet löytyvät myös tuotteesta. Ohessa hieman lisää tietoa tuotteesta ja jatkoa seuraa, kun tuote saadaan käsiimme ja pääsemme asentamaan sen sekä käyttämään sitä. 


Leakomatic vesivuotovahti suojaa kiinteistöä vesivahingoilta havaitsemalla vuodot vesijohdoissa ja vesikalusteissa, niin suuret vesivirtaukset kuin pienet tippavuodot.  Ainutlaatuisen tarkkuutensa ansiosta Leakomatic havaitsee myös erittäin pienet piilovuodot, jotka saattavat olla ensimmäinen merkki alkavista mittavammista vesivahingoista.

Kun Leakomatic havaitsee vuodon tai vedenkulutus on ylittänyt ennalta säädetyn rajan, se hälyttää paikallisesti ja välittää hälytyksen yhdelle tai useammalle henkilölle sovelluksen kautta.
Näytön avulla vesivuotokytkimen voi asettaa Kotona-,Poissa- tai Lepo-tilaan ja lisäksi halutessaan ohjelmoida helposti lukuisia omia asetuksia. Näytössä on myös tulo- ja lähtöliitännät hälytys- tai kotiautomaatiojärjestelmän kytkentää varten.

Leakomatic M4i:n voit kytkeä kotisi Wifi-verkkoon, jonka jälkeen ohjaat laitetta helppokäyttöisellä Leakomatic Cloud sovelluksella tai tietokoneen selaimella. Sovellus on ladattavissa Google Playstä ja App Storesta. Sovellus mahdollistaa sen, että vesivuotovahtia ja sen asetuksia voidaan seurata ja ohjata etänä milloin vain ja mistä päin maailmaa tahansa. Leakomatic Cloud toimii myös kaikilla selaimilla ja laitetta voi myöskin ohjata paikallisesti laitteen mukana tulevalla näyttöyksiköllä.

Leakomatic M4i vesivuotovahti suojelee kotiasi 24 tuntia vuorokaudessa, ympäri vuoden, ja huolimatta siitä, oletko kotona, töissä tai matkoilla. Mikäli se havaitsee ongelman, se lähettää hälytystiedot (push-viestinä ja/tai sähköpostin) puhelimeesi ja katkaisee tarvittaessa vedentulon. Hälytyksen voit kuitata itse puhelimestasi ja vapauttaa kiinteistösi vedensaannin.


Leakomatic Youtubessa
Leakomatic Facebookissa

Lähde: leakomatic.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti