keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

System Intello- Kosteutta ohjaava höyrynsulku


Pro Climan valmistama System Intello on kostautta ohjaava höyrynsulku, joka oli yksi niistä asioista, jotka kallistivat meidät valitsemaan Sievitalon talotoimittajaksemme.

Moni ei tule ajatelleeksi talopakettia valittaessa mistä talo rakentuu ja mitä sen rakenteet pitävät sisällään. Usein huomio kiinnittyy ihan toisiin asioihin, mutta Sievitalon tapauksessa on mahdollista toteuttaa sekä kaunis ulkokuori, että erittäin hyvin toteutettu rakenne.

Sievitalon muuttovalmiissa talopaketissa on jo vakiona erittäin laaja sekä laadukas valikoima sisustusmateriaaleja, mutta tässä postauksessa painotan tuota höyrynsulun tärkeyttä osana runkorakennetta ja sitä kautta parempaa sisäilmaa.

Voisin kertoa System intellon ominaisuuksiista ja omista mielipiteistä vaikka kuinka paljon, mutta Pro Climan tuotteita suomessa myyvä Tiivistalo on kiteyttänyt tämän asian nettisivuilla mielestäni erittäin hyvin. Suosittelen lukemaan seuraavan linkin jossa vertailua höyrynsulkumuovin, höyrynsulkupaperin ja Intello-hygrokalvon välillä. tiivistalo.fi/hoyrynsulkujen-ominaisudet

Intellon lisäksi kun valitsee eristemateriaaliksi Ekovillan puukuitueristeet jotka hengittävät varaamalla ja vapauttamalla kosteutta niin yhdistelmä on täydellinen. Intellon ja Ekovilla =  parempi sisäilma ja hyvä elämä.




Pro climan System Intellosta lisää --> www.tiivistalo.fi

Lähteet:
Sievitalo
Tiivistalo
Ekovilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti