maanantai 3. heinäkuuta 2017

Raksaviikko 3


Tällä viikolla on tullut tutuksi lähes jokailtainen siivoaminen raksalla sekä tutustuminen raksajätteen lajitteluun. Paikallinen Rosk'n Roll jäteasema tulee näillä näkymin erittäin tutuksi. Rakennusjätettä tulee näemmä erittän paljon ja suuresti harmittaa, ettei sitä pystytä paremmin kierrättämään tai uusiokäyttämään.
Siivottavia...
Eristeitä on saatu laitettua tällä viikolla koko alakerran osalta ja ylijäämien määrä kyllä on yllätänyt, mutta onneksi meillä on ekologisena vaihtoehtona ekovillan puukuitueristeet.

Ulkopuolelta timpurit ovat asentaneet yläkerran terassin tukipalkit sekä katoksen. Takaterassi ja etuterassi on myös tukipalkkeineen ja katoksineen asennettu.



Kaikki ikkunat ja ovetkin ovat löytäneet paikalleen, pois lukien saunan ja yläkerran päädyn ikkunat, joista saunan ikkuna oli epähuomiossa saapunut tavallisena ikkunana eikä saunan ikkunana.


Ikkunat ja ovet paikoillaan antavat hyvän kuvan siitä, miltä lopputulos tulee näyttämään. Erityisesti pidämme ratkaisusta laittaa kokolasiset pariovet olohuoneesta suurelle katetulle terassille.

makuuhuoneen epätavallisen korkealla oleva ikkuna
Torstaina meillä oli runkokatselmus ja siinä ei ihan kaikki mennyt putkeen. Tehdään siitä oma postaus kun juttu on saatu käsiteltyä kokonaan, mutta näillä näkyminen kaikki tulee olemaan ok. Ensiviikolla luvassa lisää eristeiden asennusta, höyrynsulkua ja kipsilevyjä...
Tilapäinen raksa-ovi odottaa asennusta
portaikon seinämät valmistuu...



Raitisimaventtiileitä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti