torstai 29. kesäkuuta 2017

Vierailu Airamilla, videoita showroomista


Maatyöt ja perustusten teko oli kiireistä aikaa, mutta saimme valaisevaa ja virkistävää vaihtelua kun kävimme vierailulla Airamilla.

Saimme Sievitalolta sähkösuunnitelman, joka piti olla hyväksyttynä kesäkuun alussa. Joten kiirettä piti taas. Sähkösuunnitelman hyväksyminen on tosin nyt tästä siirtynyt, eikä sitä itseasiassa ole vieläkään hyväksytty. Sähkösuunnittelijan ollessa tällä hetkellä lomalla odottamme vielä muutoskuvaa, joka on toiveidemme ja muutosehdotusten pohjalta tulossa, toivottavasti jo kahden viikon päästä.

Saatuamme sähkösuunnitelman kävimme kuvat läpi ja korjautimme muutaman puutteen. Sitten aloimme viilaamaan pistorasioita, katkaisijoita ja valaisinpisteitä oikeisiin kohtiin. Tässäkin asiassa piti ottaa kaikki vaihtoehdot huomioon, vertailla valaisinten ominaisuuksia, valon väriä eli kelvin-lukua, valotehoa eli lumen-lukua ja sitten vielä koittaa löytää niitä rouvan silmää eniten miellyttäviä kulmikkaita valaisimia. Pari yötä meni Airamin katalogit kädessä ja huomiokynä toisessa. Lähdimme olevinaan valmiin suunnitelman kanssa Airamille Keravalle.

Ammattilaisten kanssa on hyvä pallotella ideoita, joitain juttuja tuli järkevöitettyä ja sitten keksittiin myös jotain ihan uutta. Lediä tulee, paljon. Itse asiassa, ihan jokaikinen valaisin on led-valaisin. Upotettua alumiiniprofiilia led-nauhalla kattoon ja seiniin, Linear led-profiilia välitiloihin ja yläkaappien päälle, RGB-led-nauhaa profiilissa saarekkeen pöytätason alle, Koto led-paneeleita kattoon, upotettua alumiiniprofiiia led-nauhalla ja liiketunnistimella portaikkoon... Sitten vielä alasvaloja hyvän yleisvalon luomiseksi, seinä- ja kattovalaisimia sisustuselementeiksi ja mummin keittiöön Handy välitilan led-valaisimia pistorasioilla. Osa valaisimista valittiin Airamin maahantuomasta Cottex:n valikoimasta. Cottex.se





Kolme ja puoli tuntia meni, eikä ihan kaikkea saatu kuitenkaan vielä päätettyä. Vaihtoehtoja on paljon ja meille jäi vielä pohdittavaa alasvalojen, yläkerran valaistuksen ja ulkovalaistuksen suhteen. Joten taas tutkitaan ja vertaillaan valaisimien ominaisuuksia Airamin uusituilla nettisivuilla. On tämä mukavaa vaihtelua maatöihin!


Kiitokset taas Airamin avuliaille ammattilaisille hyvistä ideoista!

Käykää myös osallistumassa Airamin kuvakilpailuun!
#iloavalolla




Linkit
Airam
Cottex

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti