sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Tontti löytyi elokuussa 2014

Keväällä 2014 olimme tehneet päätöksen, että kun sopiva tontti löytyy, niin ryhdymme rakentamaan kolmen sukupolven kotiamme. Tiesimme etukäteen aika tarkasti millaiset tontit kelpuutamme ja mitä me haluamme ympäristöltä. Kun sijaintikin oli suunnilleen tiedossa, niin alkoi sellainen semi-aktiivinen seuranta ja selvittäminen alueen myytävistä tonteista. 

Aina välillä jokin herätti mielenkiinnon ja sitä tutkittiin ja käytiin ehkä iltapuhteina tai viikonloppuna ohimennen katsomassa. Elokuussa 2014 meillä oli kolme potentiaalista tonttia harkinnassa, mutta tämän viimeisimmän nähtyämme tiesimme, että tähän haluamme kotimme rakentaa. Mummikin sanoi, että se tuntui heti kodilta. 

Oli itseasiassa aika sattuman kauppaa, että edes saimme tietää tästä tontista. Soitimme välittäjälle ihan eri tontista, joka ei sitten lopulta nähtyämme sen, ollutkaan enää kiinnostava. Välittäjä sanoi, että hänellä oli ollut toinen tontti myynnissä ihan kiven heiton päässä tästä, mutta hän ei ollut varma olisiko se enää kaupan. Tontille oli ilmeisesti suunniteltu kauppoja aiemmin, mutta ne eivät olleet toteutuneet, joten me päätimme tiedustella myyjältä tonttia. Hinnasta väännettiin kättä ja kaupathan siitä lopulta sitten tuli. Näin olimme onnellisia tontin omistajia!

Siihen pellon reunaan, loivaan lounais-rinteeseen, tulee Saarni³


Pari puuta tarvitsee raivata tieltä

Kunnallistekniikka ja sähköt valmiina tontilla

Ilta-aurinko tontilla loppukesästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti