perjantai 18. elokuuta 2017

Climecon -niitä fiksumpia sisäilmaratkaisuja

Kaupallisessa yhteistyössä Climecon Oy

Ilmanvaihdon päätelaitteissa eli asuntoilmanvaihdosta puhuttaessa tulo- ja poistoilmaventtileissä on eroja, suuria eroja. Ihan älyttömästi markkinoilla ei ole tarjolla mitään perinteisestä poikkeavaa, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Meillä oli mielessä muuttaa perusmalliset tulo- ja poistoilmaventtiilit teknisesti paremmin toimivampiin ja esteettisesti hienompiin. Kotimaisen Climeconin valmistamat tuotteet osoittautuivat teknisesti ylivertaisiksi sekä erittäin hyvin silmää mielyttäviksi, eikä muilla valmistajilla ollut tarjota mitään vastaavaa.

Climeconin porukoiden kanssa on ollut mukava asioida ja heidän yksi mottonsa: "pirun hyvä asenne ja tekemisen meininki" todellakin välittyy eteenpäin asiakkaalle.

Vuodesta 1984 toiminut yritys on aidosti kotimainen ja tuotteet valmistetaan Pihtiputaalla sekä Kausalassa. Tämänkin tuotteen valinnassa kotimaisuus ja kotimainen työ oli meille yksi tärkeä kriteeri. Tuotteissa on selkeästi panostettu toimivuuteen,asennettavuuteen, huollettavuuteen sekä ulkonäköön.  

Näistä tunnetaan Climecon.




Kotimaisen Climeconin asuntoilmanvaihdon tuotevalikoimasta löydät oikeanlaiset ilmanvaihtoventtiilit sekä nykyaikaiseen uudisrakentamiseen että laadukkaaseen saneeraukseen.

Ilmanvaihtoventtiilit ovat ilmastoinnin tärkeimpiä elementtejä. Laadukkailla ratkaisuilla saadaan vedoton, hiljainen ja hyvin sekoittuva sisäilmasto asumiseen, elämiseen ja työntekoon.

Hengitämme vuorokaudessa noin 15 000 litraa ilmaa keuhkoihimme, minkä johdosta sisäilmaston laatu on erityisen tärkeää. Raikasta ilmaa pitää saada sinne missä olemme ja missä sitä hengitämme. Siksi onkin tärkeää valita oikeat tuotteet oikeaan paikkaan.

Climeconin ilmanvaihtoventtiilit edustavat ilma- ja ääniteknisesti alan ehdotonta huippua. Vuosien kehitystyön tuloksena olemme kehittäneet kattavan valikoiman ilmanvaihtoventtiileitä ja liitäntälaatikoita, joilla saadaan toteutettua korkealuokkainen, hiljainen ja vedoton sisäilmasto.



Climeconin laadukkailla ja tyylikkäillä tuloilmaventtiileillä saavutetaan hiljainen, vedoton ja viihtyisä kodin sisäilma. Climeconin tuloilmaventtiilit eivät ole ainoastaan toiminnallisilta ominaisuuksiltaan huippuluokkaa vaan ne myös näyttävät hyvältä!



Climeconin poistoilmaventtiilit ovat laadultaan, ominaisuuksiltaan ja muotoilultaan alan huippua. Poistoilmaventtiilit poistavat suuriakin ilmamääriä ja ne ovat lisäksi helposti puhdistettavia. Poistoilmaventtiilit mahdollistavat myös pääsyn kanavaan nuohouksen yhteydessä.






















Climeconin alaslasketun katon tuloilmahajottajissa yhdistyvät moderni ja tyylikäs muotoilu, korkeat ilma- ja äänitekniset ominaisuudet sekä ainutlaatuisen helppo asennettavuus.



Kaupallisessa yhteistyössä Climecon

Lähde: Climecon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti