maanantai 7. elokuuta 2017

Raksaviikko 8: Hankintoja

Uudet eristeet asennettuna ja lattialämmitysputket odottavat asennusta ennen lattiavalua.
Raksalla ei ole tälläkään viikolla tapahtunut juuri mitään. Timpurit kävivät eräänä päivänä hakemassa rakennustelineet pois. Sen enempää ei raksa edennyt, eikä meidänkään puolesta tehty autotallin paikan täyttöjä taikka muuta täyttömaanajoa tai mitään muuta sellaista.
Pariovet olohuoneesta terassille.

Kokolasinen parvekkeenovi tuo valoa yläkertaan.
Toki eräs iso asia saapui tontille, nimittäin Uuniseppien Kuura takkaleivinuuni; yhteensä 6 lavallista tavaraa. Ehkä vähän ajoissa tuotteet tulivat kun lattiavalu on nyt kaksi viikkoa aikataulusta jäljessä, mutta mahtuvatpahan nuo tuossa odottamaan vuoroaan ;)

Uuniseppien oliviinikivet sulassa sovussa muiden raksakamojen kanssa.

Näistä se takkaleivinuuni rakentuu.
Muutoin olemme hääräilleet kodinkoneiden kilpailutuksen ja tilaamisen kanssa. Osa tavaroista onkin jo tilattu ja osa ehtinyt saapuakin. Kuvia ei valitettavasti ole niistä ehditty ottaa tai mitä niistä pahvilaatikoista kuvia ottamaankaan kun laitteet ovat säilytyksessä varastossa, eteisessä, olohuoneessa... Laitan myöhemmin valmistajien tuotekuvat laitteista.

Pienempiä pakettejakin saapui tällä viikolla kuten Trebeman aqua 2000-kalkinhajottaja sekä kaupallisessa yhteistyössä Leakomaticin kanssa toteutettava markkinoiden tarkin vesivuotovahti Leakomatic M4i.
Leakomatic M4i etäohjattava vesivuotovahti


Yhteistyössä: